Skip to content
Winterman vrachtwagen en NTP kraan

Vacatures

Onze medewerkers zijn erg tevreden, zo is het personeelsverloop nihil en hebben we een hecht team. Wil jij onderdeel worden van ons team? Kijk dat tussen de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie in.

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken, maar zijn er op dit moment geen openstaande vacatures die bij jou passen? Stuur ons dan een open sollicitatie via info@wintermanbv.nl.

Solliciteer nu

Raymond

Chauffeur

“Het mooie is om onderdeel te zijn van een hecht team. Ik werk al 25 jaar met mijn collega’s.”

De omgang met mijn collega’s is echt geweldig.’ vertelt Raymond. Als ik aan kom rijden bij het pand, heb ik weer zin in de dag. We doen super mooie dingen samen. ‘Daarom ben ik al 25 jaar in dienst!

Het mooie aan dit werk is het gevoel van vrijheid. Je komt op verschillende werken, en ontmoet verschillende mensen.’

Waarom werken bij Winterman

Binnen Winterman heerst een familiaire sfeer en werken we in een hecht team. We willen als Winterman onze klant blijven ontzorgen en doen wat we leuk en waar we goed in zijn. Doordat binnen Winterman een familiaire sfeer heerst en Winterman het belangrijk vindt om de volgende stap gezamenlijk te maken staat de directie heel dichtbij haar mensen en weet wat er speelt, zowel zakelijk als privé. Medewerkers denken mee over verbeteringen en bij het maken van belangrijke keuzes telt hun mening. Dat past bij de cultuur en het familiaire waar de Winterman voor staat.